Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til fotballkamper i Madrid

Velkommen til MadridFotball.no, stedet for deg som ønsker billetter til Real Madrid og Atletico Madrid i La Liga, cupen eller til europeiske kamper på Santiago Bernabeu eller Estadio Wanda Metropolitano. Her kan du enkelt, raskt og sikkert bestille billetter til Real Madrid og Atletico Madrid før du reiser hjemmefra!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende kategorier

Real Madrid

Den 6. mars 1902 var året da den nå legendariske fotballklubben Real Madrid CF ble startet med Juan Padrós som president. Allerede samme år fant den første kampen mellom Real Madrid og FC Barcelona sted. Og selv om FC Barcelona vant 3-1, var El Classico en realitet! Real Madrid ble raskt en meget viktig klubb i Spania og europeisk fotball, og det er riktig å si at Real Madrid i dag er en av de største klubbene i verden. Grunnen er at Real Madrid gjennom årtier faktisk har hatt mange av verdens mest kjente spillere i klubbens hvite trøyer. Legender som Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stéfano, Figo, Hugo Sánchez, Michael Laudrup, Puskas, Suker og Zidane! Real Madrid har selvfølgelig vunnet atskillige titler, og bare for å nevne noen få, har de vunnet det spanske mesterskapet ikke mindre enn 30 ganger, Copa del Rey 17 ganger, Champions League ni ganger og UEFA Cupen to ganger. Dette, måten Real Madrid alltid spiller fotball på og den spesielle atmosfæren på Santiago Bernabéu, gjør det til en opplevelse for livet å se Real Madrid spille fotball live på Santiago Bernabéu! 

Ticmate veldedighet

Real Madrid

Her kan du se Real Madrids kampprogram på Santiago Bernabeu denne sesongen. Vi selger billetter til alle hjemmekamper i La Liga, Copa del Rey og til europeiske kamper med Real Madrid.

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 21 (21)