Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til fotballkamper i Madrid

Velkommen til MadridFotball.no, stedet for deg som ønsker billetter til Real Madrid og Atletico Madrid i La Liga, cupen eller til europeiske kamper på Santiago Bernabeu eller Estadio Wanda Metropolitano. Her kan du enkelt, raskt og sikkert bestille billetter til Real Madrid og Atletico Madrid før du reiser hjemmefra!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende kategorier

Atletico Madrid

Atletico Madrid ble startet i 1903, nesten ett år etter Real Madrid. Til tross for at mange regner Atletico Madrid som den ”lille” fotballklubben i Madrid er ikke dette helt sant. Atletico Madrid har sin egen spektakulære historie! For eksempel har Atletico Madrid vunnet The Spanish Championship ni ganger, senest i 1966, samme år som de vant sin femte Copa del Rey-tittel. På toppen av dette har Atletico Madrid også vunnet to europeiske titler. Derfor er Atletico Madrid ikke bare en stor klubb i Spania, men også i Europa, og det er alltid en stor glede å se dem spille på sin arena Vicente Calderon, som sto ferdig i 1966!

Ticmate veldedighet

Atletico Madrid

Her kan du se Atletico Madrids kampprogram på Estadio Wanda Metropolitano denne sesongen. Vi selger billetter til alle hjemmekamper i La Liga, Copa del Rey og til europeiske kamper med Atletico Madrid.

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 20 (20)