Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om MadridFotball.no

MadridFotball.no er en svenskeid virksomhet med kontor i Danmark som hjelper fotballinteresserte mennesker med å skaffe seg informasjon om og bestille billetter til Barcelonas beste fotballkamper på en enkel og smart måte. Takket være våre gunstige avtaler kan vi alltid tilby: Gode seter i den seksjonen du bestiller til. Hos oss sitter du aldri alene, og prisene er fornuftige og konkurransedyktige - også til de mest populære kampene som raskt blir utsolgt. Som kunde hos oss, kan du handle trygt og være sikker på at din fotballopplevelse i Barcelona virkelig blir så fantastisk som du håper på.

En forretningsidé drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak MadridFotball.no, Marcus Moeschlin, har selv et lidenskapelig forhold til arrangementer av alle slag. Allerede som 18 åring arrangerte han reiser til rockekonserter i Sverige. Tre år senere, i 1985, arbeidet Marcus med Cornelis Vreeswijks siste turné og plate. Siden har han hatt en lang og spennende karriere. En karriere som alltid har hatt fokus på å kunne tilby gode arrangementer og internasjonale opplevelser til overkommelige priser, ikke minst under Marcus' tid som eier av Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også en av digitalpionerene innenfor arrangementsverdenen, ettersom han så tidlig som i 1990 var med til å skape Global Tickets, et unikt nettverk, hvor 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangementsbilletter elektronisk seg imellom. Dette skjedde på et tidspunkt hvor konkurrentene fortsatt benyttet seg av faks, teleks og telefon. For dette pionerarbeidet fikk nettverket i 1992 den britiske prisen "Queen´s Award" for beste eksportidé.

På det danske kontoret i København sitter Kim Harbers og Lene Aagesen. Kim og Lene har akkurat som Marcus en utrolig lidenskap for alle slags arrangementer rundt om i verden, med hovedvekt på musikaler og fotball.
Kims karriere innenfor billettsalg til internasjonale arrangementer startet i 1996, da Kim ble ansatt hos ARTE Udland, en av virksomhetene som var med i Global Tickets nettverk. Kim fungerte i mange år som landsansvarlig i Danmark, og som leder for de nordiske landene. Kims funksjon og ansvarsområde hos Ticmate er å skape og pleie kontaktene mellom Ticmate og de internasjonale spillestedene samt de utenlandske agentene Ticmate bruker, slik at vi alltid har de beste de beste billettene til internasjonale arrangementer rundt om i verden. Kim er også landansvarlig for Ticmates Norske internettsider.
Lene Aagesen var den første ansatte i ARTE utland, da denne internasjonale billettformidleren startet opp for mer enn 30 år siden! Hun var altså den første i Danmark som drev med salg av billetter til arrangementer i utlandet og helt siden den gang har hun arbeidet innen samme bransje. Lenes kunnskap om salg av billetter til internasjonale arrangementer er helt unik, og hun er uten sammenligning den person i Danmark som vet mest om salg av billetter til dansker som ønsker en opplevelse på reisen sin, enten det er fotball, musikaler, sport eller annet.
Der er altså mange års erfaring bak Ticmate, med kontor i både Sverige og Danmark, og dette gjør Ticmate til en lokal virksomhet med globalt nettverk og ambisjoner.

MadridFotball.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedvirksomhet Ticmate har kun eksistert siden 2006, men utviklingen har vært god. Visjonen med virksomheten er å bli den ledende aktør i Europa innen internasjonalt salg av billetter og reiser til ulike typer av arrangementer. Som et ledd i denne strategien ble LondonMusikaler.se startet. I dag finnes LondonMusikaler.se på 14 ulike språk i like mange land, blant annet LondonMusicals.dk i Danmark og LondonMusikaler.no i Norge.
MadridFotball.no er Ticmates tredje side med salg av fotballbilletter. Ideen med Ticmates fotballsatsning er at de på samme måte skal finnes på minst 14 ulike språk og ikke kun med salg av fotballbilletter i Madrid. Ticmate lanserte i 2009 også sider med salg av fotballbilletter til Englang. I styret til Ticmate AB sitter i tillegg adm.dir. Marcus Moeschlin også Ole Oftedal, og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har lang erfaring, både som virksomhetsledere og i styrer for virksomheter innenfor handel, reiser og media.