Om MadridFotball.no

MadridFotball.no er en hjemmeside som har som mål å skaffe nordmenn informasjon om og fotballbilletter i Madrid på en enkel, smart og sikker måte.

Info om Real Madrid:

Den 6. mars 1902 var året da den nå legendariske fotballklubben Real Madrid CF ble startet med Juan Padrós som president. Allerede samme år fant den første kampen mellom Real Madrid og FC Barcelona sted. Og selv om FC Barcelona vant 3-1, var El Classico en realitet! Real Madrid ble raskt en meget viktig klubb i Spania og europeisk fotball, og det er riktig å si at Real Madrid i dag er en av de største klubbene i verden. Grunnen er at Real Madrid gjennom årtier faktisk har hatt mange av verdens mest kjente spillere i klubbens hvite trøyer. Legender som Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stéfano, Figo, Hugo Sánchez, Michael Laudrup, Puskas, Suker og Zidane! Real Madrid har selvfølgelig vunnet atskillige titler, og bare for å nevne noen få, har de vunnet det spanske mesterskapet ikke mindre enn 30 ganger, Copa del Rey 17 ganger, Champions League ni ganger og UEFA Cupen to ganger. Dette, måten Real Madrid alltid spiller fotball på og den spesielle atmosfæren på Santiago Bernabéu, gjør det til en opplevelse for livet å se Real Madrid spille fotball live på Santiago Bernabéu!

Info om Atletico Madrid:

Atletico Madrid ble startet i 1903, nesten ett år etter Real Madrid. Til tross for at mange regner Atletico Madrid som den ”lille” fotballklubben i Madrid er ikke dette helt sant. Atletico Madrid har sin egen spektakulære historie! For eksempel har Atletico Madrid vunnet The Spanish Championship ni ganger, senest i 1966, samme år som de vant sin femte Copa del Rey-tittel. På toppen av dette har Atletico Madrid også vunnet to europeiske titler. Derfor er Atletico Madrid ikke bare en stor klubb i Spania, men også i Europa, og det er alltid en stor glede å se dem spille på sin arena Vicente Calderon, som sto ferdig i 1966!

Om MadridFotball.no

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv